Nov 24

Webinar: Vergroot het ondernemerschap in jouw organisatie

Ben jij een HR of BU manager en wil je weten hoe feedback het ondernemerschap in jouw werknemers naar boven haalt? Meldt je dan aan voor dit webinar. Je hoeft namelijk niet per se ondernemer te zijn om ondernemender in je werk en leven te staan. Waar het om gaat is dat je dagelijks je toegevoegde waarde zichtbaar maakt. Dat vraagt om een transparante werkwijze. Een wijze waarmee je feedback verzamelt om je ondernemerschap vorm te geven. In dit webinar krijg je inspiratie en handvaten om ondernemerschap in jouw organisatie te stimuleren.

Dinsdag 1 december 2015. 20.00 – 21.00 uur

Webinar

Bart Kollau van TruQu is te gast in dit webinar van Kairos Consultancy. Hij zal hier ingaan op tips bij het geven van feedback, de positieve invloeden van feedback en de bijbehorende valkuilen. Door je in te schrijven kun je live deelnemen aan het webinar, vragen stellen aan de deelnemers en jouw kijk op zaken geven.

Neem deel aan het webinar!

Mis geen updates!

Ontvang updates over nieuwe artikelen, webinars en andere updates

About The Author

TruQu is opgericht in 2012 door Eelco Veltenaar en Bart Kollau. TruQu richt zich op bedrijven die de HR-performance cyclus willen vernieuwen en die medewerkers in staat willen stellen om middels online feedback continu te leren. De vraag naar feedback oplossingen is binnen de HR-wereld sterk groeiende. De TruQu software maakt het inmiddels mogelijk om feedback te vragen en te geven aan internen en externen. TruQu is een van de snelstgroeiende HRTech bedrijven van Nederland en is gevestigd in de parktoren in Amstelveen.