Ontwikkel sneller door feedback

TruQu zorgt ervoor dat medewerkers hun eigen ontwikkeling in handen nemen en op een laagdrempelige manier feedback kunnen vragen in hun werkomgeving.

Gratis account maken Dit is TruQu

Probeer 14 dagen gratis.

Het platform

Verander de traditionele beoordelingscyclus naar een moderne gesprekscyclus. Neem je ontwikkeling in eigen hand en vraag op een laagdrempelige manier feedback in jouw werkomgeving. Ontwikkel een persoonlijk E-portfolio dat gebruikt kan worden ter ondersteuning van de beoordelingsgesprekken.

Gericht op doelen

Het slimmer indelen van de gesprekscyclus geeft een organisatie de kans om continu te sturen op persoonlijke drijfveren van collega’s. Maak feedback nog waardevoller door dit te koppelen aan doelen en gedrag van medewerkers. Zo kan de ontwikkeling maximaal gestimuleerd worden.

Eenvoudig feedback vragen

De gebruiksvriendelijkheid van de interface stimuleert real-time feedback onder collega’s. Binnen enkele seconden kun je intern of extern feedback vragen. Op het TruQu dashboard verschijnen overzichtelijk jouw feedback verzoeken, je ontvangen en gegeven feedback.

Complimenten geven

Positieve feedback stimuleert en helpt bij de ontwikkeling. Toon waardering aan collega’s door een compliment te geven en dit te delen op de ‘complimentenmuur’ van je organisatie. Complimenten kunnen zowel via de TruQu app, als via de website gegeven worden. Hoe leuker je compliment hoe groter de kans dat deze gedeeld wordt binnen de organisatie.

Verslaglegging resultaten

Het is mogelijk een reflectieverslag te schrijven in TruQu. Noteer wat je hebt geleerd, wat je kan verbeteren en wat je actiepunten zijn voor een bepaalde periode en deel dit met je manager of collega. Bekijk de reflectieverslagen die met jou zijn gedeeld en geef hier een reactie op om je collega te helpen met zijn persoonlijke ontwikkeling.

Analyseren

Met TruQu kun je de feedback die je hebt ontvangen ook analyseren. Cijfers en gemiddelden worden per vragenlijst getoond. Zo heb je direct inzicht in de voortgang van de organisatie als geheel, de afdeling en van elke individuele medewerker.

Dit is TruQu

Doelen stellen

Gebruikers kunnen doelen aanmaken in TruQu en hier feedback op vragen. Zo krijgt de gebruiker goed inzicht op zijn of haar ontwikkeling.

Interne & externe feedback

Je kunt eenvoudig aan iedereen feedback vragen. Dit kunnen zowel directe collega’s, collega’s buiten jouw team of externe partijen zijn.

Feedback inplannen

Zet feedback klaar om op een bepaalde tijd automatische feedbackverzoeken te sturen.

Geef complimenten

Vier successen en geef elkaar complimenten. Positieve feedback motiveert en stimuleert de ontwikkeling.

Initiatief bij jou

Jij bepaalt met wie je feedback deelt. Leren en ontwikkelen blijft hierdoor laagdrempelig.

Analyseren

Met TruQu kun je de feedback die je hebt ontvangen ook analyseren. Cijfers en gemiddelden worden per vragenlijst getoond.

Beoordelen

Schrijf een zelfreflectie middels een gekozen performance template. Laat deze ook door andere invullen om meer inzicht te krijgen.

Dashboard

Op je dashboard vind je je ontvangen, je gegeven en de gedeelde feedback. Tevens zie je hier een overzicht van je team.

360 graden feedback

Laat collega’s en managers je performance template invullen en creëer zo een overzichtelijk 360 graden feedback verslag.

Via Web & App

De software van TruQu is te gebruiken via de web applicatie, de Android app of IOS app.

Onbeperkt support

Wij staan altijd voor je klaar om je te helpen. Zowel via de chat, de telefoon en via de mail.

Eigen huisstijl

Maak TruQu nog leuker door je eigen logo en achtergrond afbeelding uit te kiezen.

Meertalig

TruQu is o.a. in het Nederlands en Engels toegankelijk. De feedback templates zijn in elke gewenste taal aan te maken.

Integraties

TruQu integreert in jouw dagelijkse werk. Het is mogelijk om onder andere met Google, ADFS en AFAS te koppelen.

Beveiliging & privacy

TruQu voldoet aan de AVG wetgeving en stelt de hoogste eisen aan veiligheid en techniek.

Onboarding

TruQu is ‘click&go’. De onboarding is intuïtief en TruQu werkt direct. Je kunt vandaag al aan de slag!

Klanten over TruQu

"We waren al een tijdje op zoek naar hoe we de huidige gesprekcyclus overeind konden houden. De 360˚ feedbackgesprekken die we voorheen jaarlijks hadden, waren op zich een succes. Maar, het ging om te grote begrippen. TruQu vult deze leegte mooi in door veel compacter en concreter te zijn. Medewerkers mogen eigenaarschap nemen."
Moniek DupuisHRM-adviseur - gemeente Waalwijk
"Wij vonden TruQu het beste bij ons passen vanwege de gebruiksvriendelijkheid en de mogelijkheid om het naar eigen behoefte in te richten. Je bepaalt zelf waar je feedback op wilt ontvangen, wanneer dat is, hoe vaak je het vraagt en aan wie. Interessant is dat onze medewerkers ook feedback kunnen vragen aan mensen die niet bij Brunel werken."
Patricia KotenHR Manager - Brunel
"Eén keer op gesprek bij je leidinggevende is niet meer van deze tijd. Wat mij betreft valt er een enorme winst te behalen. Niet alleen in tijd, maar ook in het simpele gegeven dat medewerkers beter worden in waar ze goed in zijn. Het werkt stimulerend om aandacht te geven aan de talenten en ook de potentie van iedereen."
Richard Hamaker Senior HR Business Partner - Leaseweb

Talent ontwikkeling van medewerkers door continue feedback

Gratis account maken