Succesverhalen uit de praktijk

Talloze organisaties zijn je voorgegaan. Ontdek via de succesverhalen waarom zij voor TruQu hebben gekozen.
ONZE TROTSE KLANTEN

Groei jij met ons mee?

De kracht van TruQu

1
2
3
4
5
Dialoog voeren op basis van voorbereiding en data. Betekenisvolle gesprekken.
Het groeiproces wordt bottom-up georganiseerd, de medewerker pakt eigenaarschap en raakt intrinsiek gemotiveerd. Deze persoonlijke ontwikkeling draagt bij aan de groei van de organisatie.
Alle data van medewerkers, teams en de organisatie is op een centrale plek inzichtelijk. Nooit meer losse documenten op verschillende plekken.
Professionals werken graag bij organisaties die ruimte maken voor persoonlijke ontwikkeling. Daag talenten uit tot ontplooien en voorkom zo ongewenste uitstroom.
Impactvolle toegevoegde waarde voor de organisatie door het inwinnen van klantfeedback. Deze data kan gebruikt worden om bijvoorbeeld dienstverlening te verbeteren.

Onze succesverhalen

Allerlei unieke organisaties die TruQu hebben geïmplementeerd. Allemaal gebruiken zij TruQu als technologie, welke is aangesloten bij de eigen organisatie cultuur.

Evangelische Omroep
Succesvolle ontwikkelcultuur binnen de Evangelische Omroep
Met het geloof dat ontwikkelen steeds belangrijker wordt, heeft de Evangelische Omroep de transitie van traditionele beoordelingscultuur naar ontwikkelcultuur gefaciliteerd aangepakt.
PlanMen
TruQu als hulpmiddel voor ‘het goede gesprek’ en de ontwikkeling van de medewerkers van PlanMen
PlanMen is een consultancybureau in Doorn en specialist in personeelsplanning.
P-services
P-services HR group ziet verandering in cultuur door gebruik van TruQu
P-services, specialist op het gebied van personeelsdienstverlening, streeft naar een verantwoorde, sociale samenwerking tussen opdrachtgever en werknemer waarin goed werkgeverschap voorop staat.
Xebia
Xebia
We spreken met Véronique Reijinga. Véronique bekleedt de functie people advisor bij Xebia en begon vier jaar geleden als Stagiaire.
Aresz
Leren, doen en delen bij Aresz met TruQu.
We spreken met Henri, een van de twee eigenaren van Aresz. Aresz bestaat in de huidige vorm vier jaar en helpt organisaties bij het sturen, beheersen en verbeteren van projecten en organisaties.
BIZZOMATE
Ondersteunen bij persoonlijke groei & ontwikkeling
Bizzomate gebruikt innovatieve methoden en tools om bedrijven te helpen hun systemen te moderniseren, processen te automatiseren en klantcontacten te verbeteren.