fbpx

Leermomenten van feedback creëren

Vraag altijd en overal om feedback van wie je maar wilt

Betrek collega's en klanten bij uw persoonlijke voortgang

Betrek collega’s en klanten bij uw persoonlijke voortgang

Medewerkers kunnen binnen enkele seconden feedback vragen via het stellen van een eigen vraag of via een feedback template. Bij het aanvragen van feedback hoeft de ontvanger geen TruQu-account te hebben. Een QR-code kan ook worden gebruikt om eenvoudig feedback van je netwerk en klanten te vragen, en hen zo te betrekken bij jouw persoonlijke ontwikkeling.

Feedback krijgen was nog nooit zo eenvoudig

Feedback krijgen was nog nooit zo eenvoudig

Met de persoonlijke feedback link kun je altijd, overal en van wie dan ook feedback vragen. Activeer de feedback link en voeg deze toe aan je e-mailhandtekening of deel deze na een online meeting en ontvang realtime feedback. Stel je eigen vragen of gebruik een template van TruQu voor de feedback link. Beheerders kunnen templates personaliseren om de behoeften van hun organisatie te vergemakkelijken en ze online te zetten! Met de persoonlijke feedback link geeft TruQu je de mogelijkheid van realtime feedback.

Templates

Templates

Om men te helpen met het verkrijgen van gerichte feedback via de feedback link, heeft TruQu verschillende soorten templates ontworpen die aan de feedback link kunnen worden gekoppeld. Het TruQu-team ontwikkelt voortdurend templates waarmee je feedback kunt vragen en prestaties kunt evalueren. Door het regelmatig delen van de link, ook met externen kun je veel informatie verzamelen en de persoonlijke ontwikkeling volgen. Collega’s, managers en HR-professionals kunnen zo inzicht krijgen in de ontwikkelbehoeften van de medewerkers.

Toon waardering

Toon waardering

Met TruQu kun je je collega’s complimenten sturen om erkenning uit te sprekenen hiermee te helpen met het herkennen van uitstekende prestaties. Deel de complimenten met de organisatie zodat het op de complimentenmuur verschijnt. Nu zal iedereen in jouw organisatie op de hoogte zijn van het compliment!