Vraag Feedback en advies

Vraag feedback, altijd en overal. Ook medewerkers kunnen elkaar onderling feedback geven. Zo geven medewerkers en leidinggevenden elkaar onderbouwde terugkoppelingen en kan feedback gevraagd worden aan externen, zoals klanten. Verzamel 360 graden feedback op allerlei manieren.

Organiseer feedback

TruQu biedt diverse opties om op een zeer laagdrempelige manier feedback op te halen. Medewerkers kunnen eenvoudig advies over doelen vragen. Klanten kunnen eenvoudig feedback geven zonder dat ze daar een TruQu account voor nodig hebben.

Feedback templates

Maak gebruik van talloze feedback templates van TruQu. Help medewerkers op weg door gestructureerd feedback op te vragen met diverse modellen.

Persoonlijke vragen

Medewerkers kunnen altijd en overal feedback vragen aan collega’s of klanten. Naast de templates is het mogelijk om zelf vragen te schrijven.

Feedback links & QR

Heb je een favoriete feedback template? Maak er dan een persoonlijke link én QR code van. Kies voor het gemak en deel steeds opnieuw dezelfde link!

Conversaties

Medewerkers kunnen online in gesprek gaan naar aanleiding van verkregen feedback. TruQu stimuleert om zowel online als offline om met elkaar te praten over persoonlijke ontwikkeling. Dit kan tussentijds over de ontwikkeling van doelen en verkregen of gegeven feedback.

Feedback koppelen aan doelen en reflecties

Medewerkers kunnen feedback vragen over specifieke doelen, zodat dit ook direct wordt gekoppeld aan de tijdlijn van een doel. De doelen en feedback kunnen in één handig overzicht worden gekoppeld aan het reflectieverslag. Iedere medewerker maakt periodiek een zelfreflectie op basis van alle verzamelde data.