Kies een plan dat bij jouw team past

Start met een gratis proefperiode van 30 dagen

TruQu pricing

Starter

€5 per gebruiker per maand
(jaarlijks gefactureerd)

€6 per gebruiker per maand
(maandelijks gefactureerd)

 • Standaard branding
 • Expert content
 • Expert onboarding (optioneel)
TruQu pricing TruQu recommended

Expert

€6 per gebruiker per maand
(jaarlijks gefactureerd)

€7 per gebruiker per maand
(maandelijks gefactureerd)

 • Gepersonaliseerde branding
 • Single Sign On
 • Expert content
 • Expert onboarding (optioneel)
TruQu pricing

Enterprise

Aanbieding op maat voor jouw organisatie

Voor organisaties met meer dan 200 werknemers. Een op maat gemaakt plan, aangepast naar de behoeften van jouw organisatie.

TruQu Extras

Top Features!

 • Geweldig dashboard
 • Doelen module
 • Feedback module
 • Reflectie module
 • Complimenten module
 • Beheerpaneel

Probeer TruQu voor 30 dagen, helemaal gratis!

Geen verplichtingen. Probeer TruQu voor 30 dagen zonder je betaalinformatie op te geven. Nog niet overtuigd? Vraag een demo aan  door een van onze medewerkers en krijg inzicht in het complete product. 

Frequently Asked Questions

Hoe ‘gratis’ is TruQu de eerste 30 dagen?

Geen verplichtingen. Probeer TruQu voor 30 dagen zonder je betaalinformatie op te geven. Nog niet overtuigd? Vraag een demo aan door een van onze medewerkers en krijg inzicht in het complete product.

Krijg ik een automatische factuur na de proefperiode?

Nee, maak je niet druk. De gratis proefperiode is echt gratis! Wanneer je besluit met TruQu verder te gaan na je succesvolle proefperiode, zullen we jouw betaalinformatie bij je opvragen. Hierna zul je een factuur ontvangen.

Wat gebeurt er na mijn proefperiode?

Na 30 dagen hopen we dat je blij bent, dat TruQu je verwachtingen overstijgt en dat je ervoor kiest om een eigen TruQu omgeving op te zetten! Wanneer je jouw eigen omgeving hebt, kun je jouw eigen bedrijfslogo uploaden en de omgeving nog verder personaliseren :). We zullen contact met je opnemen om jouw ervaringen met TruQu te bespreken! Laat het ons weten wanneer je vragen of opmerkingen hebt. We helpen je graag met jouw overwegingen.

Is het mogelijk om, zonder al te veel gedoe, mijn abonnement op te zeggen?

Natuurlijk! Naast de jaarcontracten die we aanbieden is het ook mogelijk om een maandcontract af te sluiten. Een maandcontract geeft de mogelijkheid om het abonnement maandelijks op te zeggen, waarbij we een maand opzegtermijn hanteren. Al blijven we natuurlijk liever in contact :). 

Welke features heeft TruQu?

TruQu heeft eindeloze features die alle gebruikers zelfstandig, maar toch ook interafhankelijk helpen met hun persoonlijke ontwikkeling. neem een kijkje op onze feature pagina voor een compleet overzicht van onze bestaande features. Let op! Elke twee weken releasen we nieuwe updates en verbeteringen van ons product.

Hoe regelt TruQu haar facturering?

Zodra je jouw TruQu abonnement hebt afgesloten, ontvang je elke maand een factuur. Deze factuur is op basis van de real-time hoeveelheid gebruikers in de omgeving. Wanneer je voor een jaarcontract kiest, factureren we een heel jaar aan het begin van de samenwerking. Voor jaarlijkse contracten geldt een korting! Gebruik de slider om jouw prijsplan te bepalen.

Welke abonnementen biedt TruQu aan?

We bieden twee soorten abonnementen. Een maandelijks en een jaarabonnement. Ons maandcontract is flexibel en brengt het real-time aantal gebruikers per maand in rekening. Wanneer je investeert in een jaarcontract ontvang je korting. Gebruik de slider om jouw prijsplan te bepalen! 

Wat gebeurt er wanneer ik gebruikers toevoeg aan mijn TruQu omgeving?

Wanneer je een maandcontract hebt zul je altijd betalen voor het real-time aantal gebruikers in jouw omgeving. De factuur zal de hoeveelheid gebruikers weergeven en je zult voor deze hoeveelheid gebruikers in rekening gebracht worden. In het geval van een jaarcontract zul je per maand dat je extra gebruikers in de omgeving hebt een extra factuur ontvangen, mits dit aantal het initieel afgesproken aantal gebruikers overstijgt. Zo makkelijk is het!

Wat voor support levert TruQu?

Zorgen dat jij en jouw organisatie blij is met TruQu is een van onze belangrijkste doelen. We bieden verschillende manieren om ons te bereiken om zo de beste support te bieden. Neem een kijkje op help.truqu.com om de tool beter te leren kennen. Gebruik onze live chat om met een van onze behulpzame collega’s te praten door op de chat widget te klikken. Daarnaast is het ook nog altijd mogelijk om ons te bereiken per mail of om ons te bellen!