Kies een plan dat bij jouw organisatie past

Starter

€6

Per persoon, per maand

Facturatie op maandbasis

Meest verkochte pakket

Expert

€5

Per persoon, per maand

Facturatie vooraf op jaarbasis

Enterprise

Voor bedrijven met meer dan 200 medewerkers Vraag een offerte op maat aan.

Voorwaarden

Extra opties

Veel gestelde vragen

Wil je nog iets weten voordat je contact met TruQu opneemt? Wellicht staat je antwoord tussen onderstaande vragen:
Geen verplichtingen. Probeer TruQu voor 30 dagen zonder je betaalinformatie op te geven. Nog niet overtuigd? Vraag een demo aan door een van onze medewerkers en krijg inzicht in het complete product.
Na 30 dagen hopen we dat je blij bent, dat TruQu je verwachtingen overstijgt en dat je ervoor kiest om een eigen TruQu omgeving op te zetten! Wanneer je jouw eigen omgeving hebt, kun je jouw eigen bedrijfslogo uploaden en de omgeving nog verder personaliseren! We zullen contact met je opnemen om jouw ervaringen met TruQu te bespreken! Laat het ons weten wanneer je vragen of opmerkingen hebt. We helpen je graag met jouw overwegingen.

TruQu heeft eindeloze features die alle gebruikers zelfstandig, maar toch ook interafhankelijk helpen met hun persoonlijke ontwikkeling. Neem een kijkje op onze feature pagina voor een compleet overzicht van onze bestaande opties. Let op! Elke twee weken releasen we nieuwe updates en verbeteringen van ons product.

We bieden twee soorten abonnementen: een maandelijks en een jaarabonnement. Ons maandcontract is flexibel en brengt het real-time aantal gebruikers per maand in rekening. Wanneer je investeert in een jaarcontract ontvang je korting. Gebruik de slider om jouw prijsplan te bepalen!

Een van onze belangrijkste doelen is ervoor zorgen dat jouw organisatie blij is met TruQu. We bieden verschillende manieren aan om ons te bereiken om zo de beste support te leveren. Neem een kijkje op help.truqu.com om de tool beter te leren kennen. Gebruik onze live chat om met een van onze behulpzame collega’s te praten door op de chat widget te klikken. Daarnaast is het ook nog altijd mogelijk om ons te bereiken per mail of om ons te bellen!
Nee, maak je niet druk. De gratis proefperiode is echt gratis!Wanneer je besluit om verder met TruQu te gaan na je succesvolle proefperiode, dan pas zullen we jouw betaalinformatie bij je opvragen. Hierna zul je een factuur ontvangen.

Natuurlijk! Naast de jaarcontracten die we aanbieden is het ook mogelijk om een maandcontract af te sluiten. Een maandcontract geeft de mogelijkheid om het abonnement maandelijks op te zeggen, waarbij we een maand opzegtermijn hanteren. Al blijven we natuurlijk liever in contact.

Zodra je jouw TruQu abonnement hebt afgesloten, ontvang je elke maand een factuur. Deze factuur is op basis van de real-time hoeveelheid gebruikers in de omgeving. Wanneer je voor een jaarcontract kiest, factureren we een heel jaar aan het begin van de samenwerking. Voor jaarlijkse contracten geldt een korting! Gebruik de slider om jouw prijsplan te bepalen.

Wanneer je een maandcontract hebt zul je altijd betalen voor het real-time aantal gebruikers in jouw omgeving. De factuur zal de hoeveelheid gebruikers weergeven en dit aantal wordt in rekening gebracht. Heb je een jaarcontract? Dan ontvang je pas een extra factuur als het initieel afgesproken aantal gebruikers overstijgt wordt.

Probeer TruQu voor 30 dagen, helemaal gratis!

Geen verplichtingen. Probeer TruQu voor 30 dagen zonder je betaalinformatie op te geven. Nog niet overtuigd? Vraag een demo aan door een van onze medewerkers en krijg inzicht in het complete product.