fbpx

Ontwerp je doelen en evolueer

Bepaal uw doelen, maak de juiste stappen en neem de controle over uw ontwikkeling

Geef uw mensen de controle over hun eigen ontwikkeling

Geef uw mensen de controle over hun eigen ontwikkeling

In TruQu nemen werknemers de controle over hun ontwikkeling met doelen die zijn afgestemd op de doelstellingen van de organisatie. De doelstellingen zijn gericht op het ondersteunen van de ontwikkeling van werknemers, het bereiken van voortgang en het overbruggen van de kloof tussen strategie en uitvoering. Door dit proces voelen mensen in de organisatie zich waardevolle leden van het team. Vind inspiratie met doelen in TruQu of stimuleer medewerkers om hun eigen doelen te creëren!

Richt je roadmap tot succes

Richt je roadmap tot succes

Creëer tastbare doelen om ontwikkeling gerichter te ondersteunen. Nadat je een doel hebt gesteld, kun je dit met je collega’s delen om feedback te krijgen, tussentijdse resultaten toe te voegen en actiepunten te ondernemen. Deze stappen helpen je om je doel in kleinere stappen te verdelen; zo maak je jouw roadmap tot een succes. Managers kunnen hun werknemers stimuleren om doelen te stellen om de doelstellingen van de organisatie en anderen voor persoonlijke verbetering te bereiken. Alle collega’s binnen jouw organisatie kunnen nu concrete stappen plannen om doelen te bereiken en vooral feedback te krijgen op elk punt van het proces!

Overview goals

Heb het overzicht van alle doelen

Een overzicht van de doelen helpt je bij het organiseren van ontwikkeling op de best mogelijke manier. Je kunt eenvoudig alle actieve, voltooide en gedeelde doelen zien. Dit helpt om de voortgang bij te houden en controle te hebben.