Persbericht: TruQu start ambassadeursprogramma om sterke groei te ondersteunen

Amsterdam – TruQu start haar ambassadeursprogramma. De onderneming die organisaties helpt bij het moderniseren van beoordelingsgesprekken en het implementeren van feedbackoplossingen voor medewerkers zoekt ambassadeurs om de groei van de markt en de onderneming zelf kracht bij te zetten.

Markt voor performance management en continue feedback groeit explosief

Dat de traditionele beoordelingscyclus aan vernieuwing toe is, is inmiddels duidelijk bij organisaties. Als gevolg hiervan groeit de markt voor modern performance management en continue feedback explosief. De onderneming TruQu is al sinds 2011 in deze markt actief en voorspelde deze groei al eerder. Nu is de onderneming op zoek naar ambassadeurs om de missie en visie van de onderneming kracht bij te zetten. De markt is sterk aan het veranderen. De traditionele beoordelingscyclus werkt namelijk niet. De medewerker 2.0 vraagt om meer invloeden en wil uitgedaagd worden om zijn talenten te benutten. Medewerkers willen niet langer één keer per jaar feedback. Deze feedback sluit niet aan op de realiteit en werkt demotiverend. Om die reden zijn grote bedrijven zoals Goldman Sachs, Deloitte, PwC en JPMorgan overgestapt naar een proces van continue feedback.

Samen innovatie realiseren bij klanten

TruQu, de grootste speler op de Nederlandse markt heeft de vraag het afgelopen jaar zien vermenigvuldigen. Bart Kollau, co-founder van TruQu zegt hierover: “Er zijn te weinig ervaren experts om aan de vraag naar continue feedback en modern performance management te voldoen. Omdat wij al sinds 2011 in dit gebied opereren en veel kennis hebben vergaard willen we een netwerk opbouwen waarin deze kennis echt benut kan worden en hopelijk zelfs vergroot worden.” Deelname aan het ambassadeursprogramma is besloten tot een exclusieve groep. Zo wil het bedrijf uit Amsterdam de kwaliteit van de ambassadeurs hoog houden. Bart Kollau: “We beginnen met een kleine groep professionals. Deze professionals zullen bij ons workshops en trainingen op het gebied van feedback en performance management volgen. Een passie voor HR en performance management is hierbij een must.” Simone Dissel van Netwerk Recruiters is 1 van de eerste ambassadeurs. “De visie en technologie van TruQu passen goed in mijn eigen visie en expertise om bedrijven te helpen de transformatie te ondergaan naar een betere performance management cultuur”.

Interesse?

Als je interesse hebt, neem dan een kijkje op de ambassadeurspagina en reageer naar info@truqu.com.

Over TruQu

TruQu is een HRTech startup en richt zich op bedrijven die af willen van de jaarlijkse beoordelingsgesprekken en die medewerkers sneller en leuker willen laten leren en ontwikkelen middels feedback. De vraag naar feedback oplossingen is binnen de HR wereld sterk groeiende. De TruQu software en app worden inmiddels gebruikt door organisaties als Van Lanschot, Stedin, Sogeti, Elsevier en Mirabeau. TruQu is een van de snelstgroeiende HRTech bedrijven van Nederland en is sinds begin 2016 gevestigd in de nieuw geopende HRTech & Learn-toren van B Amsterdam. 

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Feedforward, complimenten en 360 graden feedback als energizers in ‘Het Goede gesprek’
Leren van fouten is, en blijft, heel waardevol. Het geven van feedback bewijst hierin immers haar waarde. Maar, gemaakte fouten kunnen niet…
Duurzame Implementatie: afstemming tussen TruQu en andere systemen
Een manier om gedragsverandering te bewerkstelligen is het zo makkelijk mogelijk maken van het vertonen van het gewens…
Groeien is grenzen verleggen