Login

Online feedback: wat moet je er over weten? [Infographic]

Online feedback wint aan populariteit. Het is op vele manieren in te zetten en is daarom voor elke organisatie geschikt. Of het nou gaat om een organisatie van 30.000 man met het doel het beoordelingsgesprek te moderniseren of om een consultant die feedback vraagt op zijn laatste opdracht, ze kunnen allemaal leren door middel van online feedback. Maar hoe zet je feedback handig in en wat moet je hierbij weten? Wanneer krijg je de meeste respons op je feedbackverzoek en is het handig om een reminder eruit te sturen? Deze vragen worden beantwoord in de infographic hieronder.

We hebben de beschikbare metadata van onze feedback software geanalyseerd. Wanneer krijg je het meeste respons op je gevraagde feedback en wanneer kan je het beste een herinnering eruit sturen? In de infographic hieronder zie je de uitkomsten.  Vraag dus niet op vrijdag om 16:50, maar op maandag om 9:00 feedback en vergroot de kans op antwoord.

Online feedback infographic

 

Meer weten?
De bloggers en gastbloggers van TruQu schrijven regelmatig artikelen omtrent HR, Performance Management, Employee Engagement, Talentmanagement en Het Nieuwe Beoordelen. Wil je artikelen zoals deze direct in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Meer weten over de online feedbacktools van TruQu? Vraag een gratis demonstratie aan of neem contact met ons op.

[thrive_leads id=’29427′]

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Feedforward, complimenten en 360 graden feedback als energizers in ‘Het Goede gesprek’
Leren van fouten is, en blijft, heel waardevol. Het geven van feedback bewijst hierin immers haar waarde. Maar, gemaakte fouten kunnen niet…
Duurzame Implementatie: afstemming tussen TruQu en andere systemen
Een manier om gedragsverandering te bewerkstelligen is het zo makkelijk mogelijk maken van het vertonen van het gewens…
Groeien is grenzen verleggen